Publicerad: 2017-11-10

Nu är Gustaf Dalénskolan F-9 i Stenstorp invigd

Klippning av det blå/gula invigningsbandet

Elevrådsordförande Linnéa Malmström, Ingvor Bergman, ordförande i barn- och utbildningsnämnden, vice ordförande i elevrådet Sofia Björk samt rektor Tommy Cronholm

Nu är Gustaf Dalénskolan en skola för 450 elever från förskoleklass till årskurs 9. Eleverna har flyttat in de nya och toppmoderna lokalerna.

Kort film från invigningskvällen på Gustaf Dalénskolan

På piano Thomas Andersson och på flöjt Wilma Sundh

Invigning av F-9-skolan

Nu är den nya Gustaf Dalénskolan i Stenstorp invigd. Vid invigningen deltog inbjudna gäster, politiker och tjänstepersoner. Invigningstal hölls av skolchef Karina Bronell, rektor Tommy Cronholm och barn- och utbildningsnämndens ordförande Ingvor Bergman. Ingvor klippte sedan tillsammans med elevrådets ordförande Linnéa Malmström och vice ordförande Sofia Björk det blå/gula invignings-bandet.

Efter mingelmaten som serverades av kökschef Arne Petersen i den nya matsalen, gjordes en rundvandring i de nya toppmoderna och fina skollokalerna.

Wilma Sundh som är elev på skolan underhöll gästerna med vackert flöjtspelande, tillsammans med skolans musiklärare Thomas Andersson, som ackompanjerade på piano.

 

Öppet Hus 14 november

Den 14 november inbjuds allmänheten till Öppet Hus på Gustaf Dalénskolan kl 16-18.
Den nya skolan är skofri!

Adress: Brunnhemsvägen 24, Stenstorp

Skolans webbplats
www.falkoping.se/gustafdalenlänk till annan webbplats