Om badhuset

Odenbadet är ett badhus som byggdes 1967 och renoverades under år 2006. Vi erbjuder flera sätt att motionera eller bara koppla av. Badhuset har öppet året runt, och under sommarsäsong är utomhusbadet öppet.

Motionsbassäng

Vi har en stor motionsbassäng som är 25 meter lång och 6 banor bred. Temperaturen är runt 28 grader, och idealisk för motionssimning och vattenträning.

Undervisningsbassäng

Vi har en minisimhall i vår stora simhall där vi har en undervisningsbassäng som är 12 meter lång och ett djup på 70-90 cm. I bassängen har vi, förutom vanligt bad, skolbad och simskolor. Temperaturen i bassängen är ca 30 grader.
  

Rehab/varmbassäng

Vi har en rehabbassäng med extra varmt vatten och höj- och sänkbar botten. Du kan reglera botten från 0-253 centimeter beroende på vad behovet är.  I bassängen har vi, förutom vanligt bad, handikappbad, simskolor och vattenträning. Temperaturen i bassängen är ca 34 grader.

Familjebadet

I familjebadet finns det en virvelbassäng med vattenpist och champagnezon, plaskbassäng för de minsta och rutschkanor. Temperaturen i bassängerna är ca 30 grader.

Relax

Vi har en relaxavdelning med torrbastu, ångbastu, kallpool och en bubbelpool. Relaxavdelningen är gemensam för både dam och herr och här bastar och badar du med badkläderna på. Relaxen ingår i ordinarie badpris. Öppet: Onsdag, torsdag, fredag är det 18-årsgräns.
Lördagar och söndagar är det tillåtet för barn att vara i relaxen med vuxet sällskap.

Utomhusbadet

På utomhusbadet har vi en motionsbassäng som är 50 meter lång och 8 banor bred. Det finns en hoppbassäng med hopptorn och en undervisningsbassäng. Det finns också en plaskbassäng med vattenlek för de allra minsta barnen.