Leverantörer av bredbandstjänster i kommunen

Då denna marknad fortfarande är under utveckling händer det att det dyker upp nya aktörer och gamla försvinner. Nedanstående förteckning utger sig därför inte på något sätt att vara en komplett beskrivning över samtliga bredbandsleverantörer inom kommunen. Vår förhoppning är ändå att den kan vara till viss hjälp för dig som söker efter en leverantör.

Fastbitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Fastbit kan erbjuda olika tekniska lösningar (till exempel fiber och ADSL). Finns bland annat i centralorten, Floby, Kinnarp/Slutarp, Håkantorp, Odensberg, Göteve, Torbjörntorp och Åsarp. Besök Fastbits hemsida och gör en intresseanmälan.

Phoneralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Phonera kan erbjuda olika tekniska lösningar (till exempel fiber och ADSL). Finns i delar av centralorten samt i Floby, Kinnarp/Slutarp Håkantorp, Odensberg, Göteve, Torbjörntorp och Åsarp. Besök deras hemsida för mer information om priser och tjänsteutbud.

Bredbandsbolaget/Telenorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Bredbandsbolaget/Telenor erbjuder bland annat olika former av ADSL-lösningar. På deras hemsida kan du t.ex. se om de kan erbjuda något där du bor.

Telialänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Telia är marknadsledande i Sverige på bredbandstjänster och kan, med några få undantag, erbjuda ADSL i hela kommunen. Fler upplysningar finns på Telias hemsida.

Net1länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Är ett företag som erbjuder trådlös Internetuppkoppling via det gamla NMT-nätet. Kan vara ett bra alternativ för dig som av olika skäl inte kan få en ADSL-uppkoppling. Mer information finns på Net1:s hemsida.

Gotanetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Företaget finns, i vår kommun, enbart i Broddetorp. Erbjuder ADSL-tjänster. Besök deras hemsida för mer information.