Artikelns bäst före-datum har passerat och är kanske inte längre aktuell.

Publicerad: 2017-02-13

Nyttårsfest för frivilliga medhjälpare!

Torsdagen den 9 februari gick årets nyttårsfest för alla frivilliga medhjälpare i kommunens äldreomsorg av stapeln. På festen kom ca 120 gäster och kvällens tema var Gå upp och pröva dina vingar där gästerna fick vara med om en "flygtur".

När gästerna anlände till "Mösslanda Airport" (Mössebergsgården) gick de igenom säkerhetskontrollen och fick sina boardingcard. De hälsades välkomna av Kapten Peder Sveder, hans besättning och flygbolaget Störting Always.

När alla var fastspända och bagageluckorna stängda hälsade socialnämndens ordförande Susanne Larsson alla välkomna, presenterade de grupper av frivilliga medhjälpare som finns och tackade för allt som de har gjort under året.

Efter att planet hade nått sin marschhöjd serverades flygplansmat i form av kycklingfilé och potatisgratäng i folieform. Därefter fick passagerarna tävla och gissa vilka länder planet flög över. Personal från socialförvaltningen gestaltade olika länder genom att klä ut sig till något unikt för varje land. Peder Sveder höll i tävlingen, spelade musik och underhöll under kvällen.

Under slutet av flygturen serverades kaffe och kaka. Planet landade sedan mjukt och det var inte mycket turbulens under färden. Det var en mycket lyckad och uppskattad kväll och vi tackar alla frivilliga medhjälpare för deras arbete under det gångna året!