Falans hemtjänster AB

Vi tror att den viktigaste förutsättningen för en bra hemtjänst är att du känner dem som kommer och hjälper dig. Hos oss är det normalt bara din kontaktperson som utför de viktigaste insatserna, som att hjälpa dig med dusch, handel och städning.

Du ska inte behöva förklara för tio olika personer vilket pålägg du vill ha eller vad som är viktigast när man städar. Det är också mycket roligare och lättare för oss som jobbar när vi lärt oss hur du vill ha det, vet vilka dina anhöriga är och de vet vem vi är.

Behöver du daglig hjälp blir det förstås fler som hjälper dig med annat, men vi ser till att det inte blir fler än nödvändigt genom små utförargrupper.

Tjänster

Vi utför samma tjänster som du kan få av kommunens hemtjänst:

  • Service, t ex städning, tvätt och inköp
  • Matdistribution
  • Ledsagning
  • Personlig omvårdnad
  • Delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser
  • Avlösning för anhöriga

Tilläggstjänster

Du kan också köpa andra tjänster av oss, såsom extra städ, snöskottning och annat som man kan få RUT-avdrag för.

Kompetens

Vi vill att alla som jobbar hos oss ska ha en ordentlig vård- och omsorgsutbildning men vi ser också till att våra anställda lär sig städa ordentligt och kan sköta ett hem. Vi vidareutbildar också vår personal i t ex demenssjukdomar vid behov. Vår verksamhetschef har lång erfarenhet som chef inom äldreomsorgen.

Geografiskt verksamhetsområde

Vi finns i hela Falköpings kommun.

Företaget

Falans hemtjänster ägs och drivs av Anna-Karin Sjöqvist. Anna-Karin började för trettio år sen som hemsamarit i Falköping. Sedan dess har hon utbildat sig och varit verksamhetschef
inom äldreomsorgen i Göteborg och på Gotland. 2006 startade hon Gotlands hemtjänster,
som snabbt blev Gotlands populäraste. Nu är hon tillbaka i Falköping