• Trafikolycka väg 46 Trafikolycka på väg 46 mellan skolbuss och lastbil. Alla 22 elever och 4 vuxna från Broddetorpsskolan som var med på bussen är oskadda och har körts tillbaka till Broddetorpsskolan. Personal och elevhälsopersonal har tagit emot dem på skolan.

Turismutveckling

Vi jobbar med marknadsföring av Falköping, webb, sociala medier samt utveckling av InfoPoints och utbildningar för turistföretagen.

Utvecklingsarbete och turistservice på Informationscentralen Trandansen. Framtagning av produkter som Falköpingskartan, besöksguiden Falköping, Skara, Skövde och cykelkarta m.m.

Administration av evenemangskalendern på webben. Företag eller föreningar kan tipsa om sina evenemang till kalendern genom att fylla i formuläret på: www.falkoping.se/tipsa

Vi administrerar infartsskyltar där företag eller föreningar kan ansöka om publicering av sitt evenemang. Mer information och ansökan hittar du på: www.falkoping.se/skylt

Projekt Visit Hornborgasjön - Ett projekt som syftar till att stärka området kring sjön som en spännande destination året om för såväl nationella som internationella besökare. Aktiviteter, affärs- och produktutveckling, marknadsföring av destinationen Visit Hornborgasjön. Projektet drivs tillsammans med Skara och Skövde kommuner.

Turismutveckling Falköping

turismutveckling@falkoping.se

Turistchef

Klara Börjesson Alqvist
0515-88 70 51
klara.borjesson@falkoping.se

Turismutvecklare

Rita Linder
0515-88 70 52
rita.linder@falkoping.se

Turismutvecklare

Ann-Sofie Hjerp
0515-88 70 53
ann-sofie.hjerp@falkoping.se

Affärsutvecklare Visit Hornborgasjön

Maria Comstedt
0706-209928
maria.comstedt@falkoping.se

Falköpings Turistbyrå

Stora Torget 11
521 42 Falköping
0515-88 70 50
turism@falkoping.se

Turistinformation finner ni på vår webbsida: www.falkoping.se/turismlänk till annan webbplats