Publicerad: 2017-12-11

25 år i kommunens tjänst!

Medarbetare som arbetet i 25 år i Falköpings kommun.

Rad 1 (sittande) fr.v.: Thomas Silvennoinen, adjunkt på Ållebergsgymnasiet, Anne-Marie Schön och Conny Larsson/båda lärare på Musikskolan, Maria Erlandsson/undersköterska på hemtjänst Bergsliden och Milvy Johansson, undersköterska på Katarinagården. Rad 2 (stående) fr.v.: Ulla-Britt Larsson/kock på Vindängen, Conny Johansson och Christian Carlsson, styrkeledare resp. enhetschef på Samhällsskyddsförvaltningen, Daniel Gustafsson/ lärare på Gudhemsskolan, Anneli Malmberg/stödassistent på gruppbostaden Snälltågsgatan och Ewa-Pia Jacobsson/kökschef på kostenheten.


I år kan 19 medarbetare fira 25-årsjubileum som anställda av Falköpings kommun. I torsdags kväll uppmärksammades detta när de hyllades vid en festlig middag på Teaterbaren.

"25-åringarna" uppvaktades med tal, blommor och gåva av kommunstyrelsens förste vice ordförande Karola Svensson, kommundirektör Katarina Andersson och personalchef Maria Ström. Festen hölls på Teaterbaren i år, då det pågår en ombyggnad av foajén och stadshushallen. The Teachers (medarbetare från Ållebergsgymnasiet) stod för den proffsiga och trevliga underhållningen.

25-årsgåva

Medarbetaren har själv fått välja en minnesgåva till ett värde av 4.480 kr (= 10 procent av årets basbelopp). Gåvan ska ha ett bestående värde och de flesta väljer smycken, klockor eller konst.

Jubilarer med förhinder

Följande personer var förhindrade att närvara vid fotograferingen och middagen: Rose-Marie Adevåg/förskollärare på Åsle skola, Boel Gustafsson/skolkurator på Ållebergsgymnasiet, Heléne Mälerhag/förskollärare på Sörgårdens förskola, Louise Lindkvist/barnledare på Vindängens skola, Maria Kristiansson/lärare på Vartofta skola, Maria Lundgren/fritidspedagog på Mössebergsskolan, Ulla-Britt Sandstedt/undersköterska på Trätorget 1 och Helena Arvidsson/enhetschef på socialförvaltningens administration.